Sh%t Southern Women Say

You may also like...

3 Responses

 1. Johanna says:

  Haha :-) Herkenbaar van mijn tijd in Texas!! Hey y’all!
  Overigens, het viel mij gisteren zelf op dat ik heel erg begin te ‘like-en’ bij het omschrijven van dingen in het Engels (“I felt like, this is great” “My students are like, not participating”… Ouch… Had ik ook heel erg last van in Canada en Texas. En is heel erg moeilijk om weer vanaf te komen. Kleine waarschuwing voor jullie dus: NIET aan beginnen ;-)

 2. Herman says:

  Hahaha, werkt aanstekelijk he? Doet me denken aan deze uitzending van Graham Norton:
  https://www.youtube.com/watch?v=N4sGU_eFc40
  Hier zijn “Hi Y’all”, en “I am fixing to …” heel erg besmettelijk :-)

 3. Mieke Kersten says:

  Dag Herman en Rita,
  Alles goed hoop ik, hoe gaat het met het werk?
  Ik kan nu met de nieuwe PC heel goed jullie berichten openen, alleen die video afspelen lukt niet.. Maar misschien komt dat doordat de speakertjes in mijn oude beeldscherm niet willen werken op de nieuwe computer, die ik nog zeker niet beheers, alles is vreemd en er worden soms vragen gesteld waarvan ik niet weet wat ik moet aanvinken. Maar ja, ik had geen keus.

  groetjes Mieke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

The forecast for 23693 by Wordpress Weather