Aprovados / Goedgekeurd

 • IMG_5343
  O edífico onde fica o nosso apartamento. Há 8 apartamentos por edifício. Ons appartment gebouw. Elk gebouw heeft 8 appartmenten.
 • IMG_5337
  Vista da nossa futura sala / Uitzicht vanuit onze toekomstige woonkamer.
 • IMG_5332
  As caixas do correio / De brievenbussen.
 • IMG_5333
  A piscina / Het zwembad.
 • IMG_5334
  Os campos de ténis e o de basquetebol ao fundo. / Tennis court en basketbal veld op de achtergrond

You may also like...

8 Responses

 1. Johanna says:

  Fantastisch nieuws! Ja, wat een ellende he, geen credit history hebben. Hebben jullie al geprobeerd om een telefoonabonnement af te sluiten (in geval Prepaid ook voldoende is voor jullie – vooral doen!)? Naast het social security number, de bankrekening, gaan ze hier ook een credit check voor doen. Bij mij is die er ook niet en wordt en dan een “borg” van 500 dollar gevraagd die na een jaar (!) pas wordt teruggestort.
  Fijn dat jullie in ieder geval een appartement hebben. Nu nog inrichten – volgende cultuurschok: ouderwets! Hopelijk zit er een IKEA bij jullie in de buurt!

  • Herman says:

   Hey Johanna, ja telefoonabonnementen zijn een drama! Wij dachten slim te zijn en een T-Mobile prepaid bij de Walmart te bestellen. Het resultaat: Na twee keer een niet-geactiveerde SIM kaart terugsturen krijgen we nu ons geld terug, zijn we een week verder en kunnen we nog niet bellen… Vandaar dat we vandaag maar een prepaid plan bij de T-Mobile winkel hebben gekocht. Daar is in ieder geval geen credit history voor nodig.
   De huisraad lijkt zo weggelopen te zijn uit de vorige eeuw ;-) Helaas zit de dichtstbijzijnde IKEA in Washington, dat is twee-en-een-half uur rijden, enkele reis. Waarschijnlijk huren we een keer een busje en kopen we de hele IKEA in 1x keer leeg!
   Wij kregen trouwens een tip om zo snel mogelijk een Amerikaanse credit card aan te schaffen (bij de bankrekening) en flink te gaan gebruiken, dat schijnt de snelste manier te zijn om een credit history op te bouwen. Je koopgedrag wordt maar 2x per jaar gepeild, en na een jaar heb je dan eindelijk een rating die hoog genoeg is om niet langer als crimineel beschouwd te worden :-)
   Trouwens, we zijn nu ook bezig met een auto, als je denkt dat een telefoonabonnement lastig is moet je eens proberen om een autoverzekering af te sluiten. Hele diepe zucht. Ik laat je weten hoe het afloopt!
   Succes daar, ik zie dat de temperatuur ook wat beter wordt bij jou!

 2. Inês says:

  Parabéns meus queridos.. Agora falta por la dentro o indispensável para viver.. Pelas fotos, parece-me um lugar aprazivel.. Saberei isso quando for aí ter convosco..
  Beijinhos

  • Hugo says:

   Oh mãe então eles ainda mal chegaram e já para lá queres ir? Deixa-os curtir o frio, a chuva e a neve e depois fazes-lhes uma visita no verão….

 3. Ineke says:

  Superleuk. gefeliciteerd en succes met inrichten:-*

 4. Karen says:

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe onderkomen! Klinkt leuk, met alle buren bbqen! Succes met alles om het jullie eigen te maken x

 5. Afra says:

  Hallo Herman en Rita,
  Wat mooi dat jullie daar wat aan elkaar hebben via het blog.
  Doordat Tineke iedereen heeft uitgenodigd toen Mieke 70 jaar werd hebben jullie elkaar ontmoet. Nu heb je er in ieder geval een gezicht bij.
  Dus telefoneren is nog lastig daar, maar een onderkomen hebben jullie nu
  Hoe kan dat nou dat die Amerikanen hun huis zo ouderwets nog in richten.
  Zijn jullie werkzaamheden al begonnen?
  Leuk om ook jullie blog te lezen, veel succes daar, groetjes Afra

 6. herman sr says:

  Leuk dat het daar zo goed gaat. We zijn dus al druk bezig om de vakantie te plannen. Kijk er naar uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

The forecast for 23693 by Wordpress Weather